5 december

sådär jah! nu har man tandställnig! hihi.
känns jätte bra! trodde jag skulle ligga i
sängen och böla sönder, men icke sa nicke!

Kommentarer
Postat av: Anonym

åååååh herregud. VAD får dig att tro att man bryr sig om allt det här? din blogg är bara så patetisk, du tjatar om din vikt som om hela livet kretsar kring dina bilringar. kom över ditt ego och inse att det finns mer i livet än att slösa andra människors tid på ditt fett.

2008-12-06 @ 16:01:24
Postat av: Alice

Shit, om du är såååå jääääääävla irriterad över den här bloggen och om att hon skriver dåliga saker.. Varför tar du dig tid att kommentera den då? Jag tycker den här tjejen gör ett bra jobb! Hon kämpar för sitt mål! Men vad du gör bevisar bara på hur jävla feg du är. Sitta bakom en dator och kommentera en helt okänd tjejs blogg är så jävla patetisk. Hon är grym och du är en jävla torrboll som inte har något som helst liv. Dö, hatar människor som dig.

2008-12-09 @ 18:32:10
Postat av: Anonym

döm henne inte för hennes åsikter ? visst, jag gillar den här bloggen men det gör inte hon - du behöver inte säga att du hatar henne och att hon ska dö. ;s

2008-12-28 @ 02:44:18
Postat av: Alina

Hoppas du haft en bra dag! Godnatt! :)

2008-12-28 @ 02:47:02
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Anonym

hahaha ursäkta är det jag som inte har nåt liv ? du vet väl att det var du som skrev att du var såå stolt för tjejeen gjorde ett bra joobb. haha coolt, du spenderar din tid på att berömma andra för deras bantning?

och ursäkta, men är inte du miiinst lika feg som mig? sitter och dömer mig bakom en dataskärm, en tjej som Du inte ens känner.

Och du, du kan ju bara Drömma om att jag ska dö för du får hata mig hur mycket du vill. du känner inte mig, jag behöver verkligen inte dig och jag kmr inte gå nånstans.

2008-12-28 @ 03:21:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0